PUTKIREMONTTI -blogi taloyhtiöstä

PUTKIREMONTTI -blogi taloyhtiöstä

2011/06/22

Kotiani ja omaisuuttani suojelen

En ole kuullut painotettavan sanaa asiantuntija niin paljon kuin tämän remontin yhteydessä. En ole vieläkään saanut asiantuntijoilta vastausta kysymykseeni, mikä tässä aineessa on vialla? Siihen olisi voitu suhtautua asiallisesti ja aikuismaisesti, mutta vastaajien agressiivinen käytös ja vastustus asian käsittelyssä kertoi heidän keskinäisestä sidoksestaan. Koti antaa helpon tavan toteuttaa omaa agendaa, kun asukas on turvaton. Yritystoiminta perustuu luottamukseen ja palvelunostamissopimukseen sen osapuolille. Elinkeinoharjoittajan kunnia on hänen tavassaan kantaa vastuu huonosti onnistuneesta työstä.

Minun kotirauhani
Minä en tilannut mitään tuotetta, vaan taloyhtiö. Sen osakkaana minun oikeuteni on vaatia taloyhtiöltä samantasoinen lopputulos kuin muilla. Vastaajaksi kuitenkin en saanut taloyhtiön osakkaita vaan ulkopuoliset yrittäjät. He tulevat ei toivottuina asuntooni ja samalla kotiini ja taloon, jonka osakkeenomistajana olen. Siinä ovat kotini ja yksityisyyteni raja, jota minulla on oikeus puolustaa.

Virallinen vai yksityinen
Suositan virallisia tarkastajia, koska heidän toimiaan valvotaan ja heidän antamansa raportti kelpaa todisteeksi. Muiden tarkastajien papereilla voi päällystää seinät.
Kyseiset silmäilytarkastukset, joita he tekevät, ovat täysin tarpeettomia ja ne on ratkaistu etukäteen. Valvoja ei aja asiaanne, jos pääsee yksin päättämään ja taloyhtiö ei taustalla sitä sinnikkäästi vaadi. 

Ei kommentteja: