PUTKIREMONTTI -blogi taloyhtiöstä

PUTKIREMONTTI -blogi taloyhtiöstä

2011/08/20

Tutkintapyyntö

17.8 poliisi soitti ja kertoi, että blogistani on tehty tutkintapyyntö. Yhteistyö toimii, sillä mukana ovat isännöitsijätoimistot, taloyhtiön remontinaikainen valvoja ja urakoitsija. Olivat laittaneet sähköpostin poliisille ja isännöitsijä oli soittanut poliisille kahdesti, ja oli kiirehtinyt toisella kerralla "tietojen" nopeaa poistamista.
Yritysten työntekijät eivät toimi yksityishenkilöinä ja siksi heidän tulisi huomioida edustavansa aina yritystään ja sen mainetta! Jos joku asianosaisista yrityksistä haluaa, voin julkaista täällä vastineen, jossa voitte esittää oman näkökulmanne tai/ja oikaisun tai anteeksipyynnön.

Blogini tavoite
Aloitin blogin julkaisemisen hakiessani tukea muilta taloyhtiön osakkailta, kun olin ensin monin tavoin hakenut oikeutta taloyhtiössäni. Arvostelen blogissani erityisesti sitä, miten valituksia remontista on hoidettu, miten asioita taloyhtiössä salataan ja osakkaiden oikeuksia vähätellään ja sitä, ettei lakeja ja sopimuksia noudateta!
Blogini pääsanoma on: ”Kantaako kukaan vastuuta taloyhtiössä?”

Olen lisäksi jakanut neuvoja tuttaville, joita taloyhtiöasiat askarruttavat. Jaoin blogini osoitetta heille, sillä koin netin hyväksi paikaksi vastata jatkuvasti samoihin kysymyksiin. Ohjeeni olen koonnut osittain jo entisen taloyhtiön hallitusjäsenenä, kun valmistauduin siellä putkiremonttiin. Olen edennyt omista kokemuksistani yleisiin taloyhtiöasioihin tajutessani, kuinka vähän asioista tiedetään. En tiennyt netin tehosta, sillä minulle väitettiin, että hakukoneille pitää maksaa näkyvyydestä!

Henkilökohtainen suoja
Julkaisin saamiani viestejä, puheita ja kertomuksia, koska se jäi ainoaksi keinoksi puolustautua. Olin kysynyt ylimääräisessä yhtiökokouksessa, pitääkö minun hakea lähestymiskielto isännöitsijälle? Turvaa pyyntö ei tuonut, taloyhtiön hallitus ei edes yrittänyt siihen vaikuttaa, sillä käyttäytyminen ja puheet pahenivat takuutarkastuksen yhteydessä. Blogista tuli vähitellen henkilökohtainen ja ainoa suojani, sillä koen täällä oloni turvattomaksi ja uhatuksi!
Koska, poliisin sanojen mukaan, isännöitsijä lähti sittenkin osapäiväeläkkeelle ja pitää oikeutenaan jatkaa vielä vuoteen 2013 saakka, asiasta saa jo juorutakin! Silti, ei eläkkeelle lähtö oikeuta touhuamaan taloyhtiöiden sopimusten siirtoja toisen toimiston kanssa miten haluaa, ilman sopimusehtojen noudattamista. 

Ei kommentteja: