PUTKIREMONTTI -blogi taloyhtiöstä

PUTKIREMONTTI -blogi taloyhtiöstä

2011/09/20

Poliisiasemalla kuulustelussa

Kävin poliisiasemalla kuulustelussa. 
Sain lisätietoa blogini tutkintapyyntöön ja siihen, ketkä sen takana ovat. En ymmärrä kunnianloukkaussyytettä, sillä mielestäni elinkeinoharjoittajan kunnia on hänen tavassaan kantaa vastuu huonosti onnistuneesta työstä? 
Vaatimuksissa oli myös sana- ja mielipidevapauden rajoituksia, ja oletuksia, että jopa yleiset ohjeet tarkoittavat heitä? ...sovitteluakin ehdotettiin ja rangaistusta? Kyllähän taloyhtiön yhtiökokouksissa on asiaa voitu sovitella, jos siellä näistä asioista olisi saanut puhua!

Valvojat, urakoitsija ja isännöitsijä saivat päiväkirjamerkintäni luettavaksi, kun valittivat, etteivät muista tai tiedä mitään. Olen myös ilmoittanut yrityksille tai heidän työntekijöilleen suoraan, ja osalle sähköpostilla (viimeiset kesäkuussa 2010), että kirjoitan blogia ja heidän nimensä mainitaan siellä. En kirjoita salaa. Yrittäjillä on yhteystietoni. Palautetta enkä oikaisuja kirjoituksiin ole, edes pyynnöstä, saanut. Miksi he reagoivat vasta nyt, ja tekevät tämänkin kimpassa?

Sain oikeuskäsittelyn asiakirjoista, todistusaineistosta, puheista ja kuulustelupöytäkirjoista vastauksia, joita en olisi saanut itse taloyhtiötä oikeuteen haastamalla! On minulla ihmeellinen tuuri pitkäaikaisen ihmettelyn ja turvattomuuden jälkeen. Asiakirjat vahvistavat jo pitkään jatkuneen kiusaamiseni ja syrjinnän syitä. 
Minulla on Miss Marple -fiilis, kun muutettuani toiseen "kylään" ensin ihmettelen pitkään kaikkia tapahtumia ja kuka on syyllinen, ja sitten valkenevat tekijät ja motiivit.

Jotain on pahasti taloyhtiössä vialla, kun asukasta saa vapaasti kiusata ja syrjiä ja ainoa turva hänellä on julkisuus, - jota ei saa käyttää, kun on olemassa oikeuslaitos ja poliisit!

Saako taloyhtiöissä oikeutta?
Olisiko minun sittenkin kannattanut viedä asia oikeuteen? Lakineuvojani kokemusten mukaan, iso osa oikeudessa käsiteltyjen taloyhtiöiden pöytäkirjoista paljastuu vääristellyiksi ja kaikki osapuolet lyöttäytyvät yhteen osakasta vastaan. Joten oikeutta ei saa. Minulta estettiin joka kokouksessa tai yhteydenotoissa hallinnon kanssa kaikki oikeuteni osakkeenomistajana ja se on syy asian käsittelyyn täällä.

Ei kommentteja: