PUTKIREMONTTI -blogi taloyhtiöstä

PUTKIREMONTTI -blogi taloyhtiöstä

2011/04/25

Tieto ei ilmeisesti tavoittanut teitä

Asianajotoimisto Spartax, joka lähetti minulle helmikuun alussa perintäkirjeen ja uhkasi oikeustoimilla urakoitsijan ylimääräisen laatanpoistolaskun maksamattomuuden takia, vastasi minulle vihdoin, kun itse tiedustelin, milloin asia etenee?

Vastaus:
”Päämiehemme Rakennusliike Pekka Sipilä Oy:ltä saamamme tiedon mukaan se ei jatka kyseisen saatavan perimistä kauttamme. Pahoittelemme, että tieto tästä ei ilmeisesti ole tavoittanut teitä.”
...tieto ei ilmeisesti tavoittanut teitä...!  

Tietohan ei ole tavoittanut minua koskaan?! Olen vain putkiremonttipelin kohde. Kaikki päätökset ja vastaukset ovat kulkeneet urakoitsijan, hallituksen, isännöitsijän, valvojan, Kiillon edustajan, RTV:n, asianajotoimiston ym. asiasta hyötyjien välillä. Kyse on vallasta ja sen heikkoudesta. Vastausten ja tiedotuksen puutteella tehdään kiusaa.

Perintätoimilla uhkailusta
En ole koskaan ollut perinnän kohteena, ja ihmettelen minkälainen on yksilön oikeus jo niillä uhkailussa? Kun laittoman laskun perinnästä urakoitsija ovellani mainitsi, yhtyi isännöitsijä kuoroon sanoen, ettei minulle sopimuksia näytetä. Eikö hänen tehtävänään ole olla osakkaiden puolella?

Oikeusministeriöön on tehty useita kyselyjä perintätoimista. ”Mihin toimiin hallitus aikoo ryhtyä, että perintäkulttuuriin ja toimintaan saadaan yhteiset ja vastuulliset pelisäännöt, että kuluttaja voi mm. varmistaa perintätoimen oikeellisuuden ja mitä hallitus vastaa perusteluissa olleisiin muihin kansalaisilta tulleisiin kysymyksiin ja väitteisiin?”
Vastaus edelliseen kysymykseen ja ministeriön aikeita löytyy http://www.om.fi/Etusivu/Ajankohtaista/Vastauksetkirjallisiinkysymyksiin/Kysymysarkisto/Vuoden2010kysymykset/1284990132557

Asianajotoimistolle mainitsin, että heidän vastauksensa päätyy blogiini. Hyvää kevään jatkoa. 

Ei kommentteja: